Menu

Kennismaken met RET: Rationeel-Emotieve Training

“Het zijn niet de gebeurtenissen zelf die ons uit balans brengen, maar hoe we over die gebeurtenissen denken….”

Heeft u moeite met nee zeggen? Maakt u zich soms meer druk dan nodig is? Heeft u last van stress? Stelt u alsmaar dingen uit? Heeft u last van uw perfectionisme?

Volgens de Rationeel-Emotieve Training (RET) hebben gedachten een grote invloed op onze emoties en op ons gedrag. De RET helpt ons om belemmerende gedachten op te sporen, uit te dagen en te vervangen door productievere gedachten. Op die manier kunnen we emotioneel beter reageren en op een effectieve en gezonde manier onze doelen nastreven.

De RET is een veelgebruikte methode, ook in het bedrijfsleven; hier is het vooral bekend onder de naam: Rationele Effectiviteits Training.

Doel van deze korte kennismakingscursus is om uzelf inzicht te geven in de denkpatronen die u in de weg staan of het leven voor u moeilijker maken dan nodig is. Vervolgens leert u hoe u uw gedachten kunt veranderen, waardoor u zelf meer vat krijgt op uw gevoelens en uw gedrag.

De RET is concreet en praktisch en helpt u om te accepteren wat u niet kunt veranderen en aan te pakken wat u wel kunt veranderen.

Inschrijven

Inschrijven

Algemene informatie

Data en tijden

maandag 5, 12 en 26 maart 2018 van 19.30-21.30 uur. TRAINING ZIT VOL!

Plaats/accomodatie

Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem

Trainer

drs. Greet Hellemans